Közlekedés

2023.12.04. 17:28

Jó hírt közölt Papp László polgármester a Szent Anna utcai munkálatokról

Már festik a parkolókat.

Haon.hu

A végéhez közelednek a munkálatok a debreceni Szent Anna utcán

Forrás: Facebook / Papp László

Folyamatban van a Szent Anna utcai parkolók felfestése, az autósok várhatóan szerda reggeltől használhatják újra a teljes szakaszon a kibővített parkolóhelyeket

– közölte hétfőn Facebook-oldalán Papp László, Debrecen polgármestere, megköszönve egyúttal a közlekedők türelmét.

A Szent Anna utca Sumen utca és a Varga utca közötti szakaszán október végén kezdődött meg a munka. Ennek keretében a Szent Anna utca Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium oldali várakozóhelyei megközelítésére a meglévő útburkolaton önálló 3,50 m széles gurulósávot jelölnek ki. A forgalmi sávok és a gurulósáv között rugalmas sávelválasztó jelzőfüleket helyeznek le, ezzel elősegítve a várakozóhelyek biztonságos megközelítését és azok elhagyását.

A Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium oldalában az útburkolatot szélesítik, így a munkák elvégzése után változatlan parkolószám áll majd rendelkezésre.

A beavatkozás várhatóan mérsékli a reggeli és a délutáni csúcsforgalom okozta torlódásokat, valamint biztonságosabb parkolási körülményeket teremt

– írta a fejlesztésről korábban a városháza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában