Koncert

2023.11.26. 20:16

A héten is folytatódtak az ingyenes programok Hajdú-biharban

Haon.hu

Forrás: hbmo.hu

A Vármegye heti ünnepségsorozat mellett is megszervezte szokásos rendezvényeit Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata – tudatta közlésében az önkormányzat. A Tordai Zoltán Quintet zenés előadását Bárándon, Konyáron és Bagamérban láthatták, hallhatták az érdeklődők, a Szoboszlói szuvenír című felolvasó előadás Kabára és Hajdúszoboszlóra érkezett, a Kiss Kata zenekar Sárrétudvariban szórakoztatta a családokat, a hajdúdorogi családi napon Gáspár Laci lépett fel a vármegye önkormányzata jóvoltából, Bihartordán pedig Dancs Annamarinak tapsolhatott a közönség. 

A héten is volt Kultúr-Est, ezúttal Bárándon, ahol St. Martin zenés műsora töltötte meg a helyi református templomot, az adventre készülődés jegyében pedig Szekeres Adrienn hangolta az ünnepekre a berekböszörményieket. A gyerekprogramok sem maradhattak el, Görbeházán például adventváró programokkal vártuk az iskolásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában