Tájékoztatás

2023.11.17. 15:45

Berettyóújfaluban is látogatási tilalmat vezetnek be, a maszkviselés is kötelező lesz

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gróf Tisza István Campusán működő Neurológiai Osztályon teljes körű látogatási tilalmat rendelt el a Vármegyei Kormányhivatal. Emellett szombattól a Gróf Tisza István Campus minden betegellátó egységében is kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a betegek és a dolgozók védelme érdekében járványügyi megelőző intézkedésként vezeti be november 18-től, szombattól a látogatási tilalmat a Gróf Tisza István Campuson működő Neurológiai Osztályon - írja az unideb.hu.

Emellett továbbra sem lehet látogatni a betegeket a Kenézy Gyula Campuson működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán, valamint az Ortopédiai és Traumatológiai Klinika C részlegén, illetve a Nagyerdei Campus Belgyógyászati Klinika B épület Hematológiai Osztályán.  

November 18-tól, szombattól a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campus minden betegellátó egységében kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

November 18-tól így már a Klinikai Központ mindhárom Campusán, a Nagyerdei Campuson, a Kenézy Gyula Campuson és a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson is kötelező a maszkviselés.

Fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek. A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában