Vajon mi történt?

2023.11.26. 18:08

Hatalmas épületet bontottak le vasárnap Debrecen egyik legforgalmasabb utcájában

Megtudtuk, mi történt az Árpád tér ismert épületével.

Szakál Adrienn

Az arra járóknak azért is tűnhetett fel a szokásosnál lényegesen gyorsabb bontási folyamat, mert épp vasárnap folytak javában a munkálatok

Forrás: Hajnal László

Egy nap leforgása alatt szinte a földdel vált egyenlővé egy belvárosi üzleti és lakóépület Debrecenben. Az arra járóknak azért is tűnhetett fel a szokásosnál lényegesen gyorsabb bontási folyamat, mert épp vasárnap folytak javában a munkálatok; november 26-án reggel még a tetőszerkezetet bontották, délután pedig a falak is téglahalmokká váltak a Rakovszky Dániel utca Árpád tér felé kanyarodó oldalán. 

Mint arról portálunk néhány nappal ezelőtt beszámolt, a vármegyei közgyűlés legutóbbi ülésén a Magyar Közút beszámolójában szó volt a kivitelezési közbeszerzés alatt levő beruházásokról is, egyebek között a 4-es főút debreceni, Rakovszky utca és Ótemető utca közötti szakaszának kapacitásbővítő átépítéséről. Akkor a társaság vármegyei igazgatója, Szoták Zoltán arról tájékoztatott, hogy az új kanyarodósáv kialakításához szükséges épületbontást már ezen a héten elvégzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában