Tájékoztatás

2023.11.15. 17:03

Nem fogadnak látogatókat az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán sem

Újabb látogatási tilalmat vezettek be, mely annak visszavonásáig érvényes.

Haon.hu

Forrás: Illusztráció / MW-archív

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán működő Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán teljeskörű látogatási tilalmat rendelt el a Vármegyei Kormányhivatal. Az intézkedés november 16-tól visszavonásig érvényes. A maszkviselés továbbra is kötelező a Klinikai Központ betegellátó egységeiben – tudatta közlésében az unideb.hu.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal a betegek és a dolgozók védelme érdekében járványügyi megelőző intézkedésként vezette be november 16-tól, csütörtöktől a látogatási tilalmat az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Klinikán. Emellett továbbra sem lehet látogatni a betegeket a Nagyerdei Campus Belgyógyászati Klinika B épület Hematológiai Osztályán és a Kenézy Gyula Campuson működő Ortopédiai és Traumatológiai Klinika C részlegén. 

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei és Kenézy Gyula Campusainak betegellátó egységeiben október 26-a óta kötelező a maszkviselés.  A fenti rendelkezések visszavonásig érvényesek.

A Klinikai Központ vezetősége kéri a betegek és a hozzátartozók türelmét és megértését.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában