Tájékoztató

2023.10.13. 13:38

Új helyre költözik a debreceni bőrgyógyászati szakrendelés

Haon.hu

Október 16-tól, hétfőtől már az új helyszínen várják a betegeket

Forrás: unideb.hu

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Járóbeteg Szakellátási Központ Bethlen utcai rendelőintézetbe költözik a Bajcsy- Zsilinszky utcai bőr- és nemibeteg gondozó szakrendelés. Október 16-tól, hétfőtől már az új helyszínen várják a betegeket – tudatta az unideb.hu.

A Debreceni Egyetem (DE) Klinikai Központ (KK) Járóbeteg Szakellátási Központ Bethlen utcai intézetében felújított környezetben, a földszinten hat rendelőben fogadják hétfőtől a pácienseket. A szakrendelés továbbra is előjegyzés alapján történik, legegyszerűbben a 06 52 52 52 52-es telefonszámon kérhető időpont.

Tóth Tibor, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Járóbeteg Szakellátási Központ vezetője elmondta: a szakrendelés áthelyezésére a legmagasabb színvonalú ellátás biztosítása érdekében, a betegutak és az adminisztráció hatékonyabbá tétele miatt volt szükség.

A bőr-és nemibeteg gyógyászat új helyen történő megnyitása illeszkedik a Klinikai Központ integrációs folyamatába.

– A központosított ellátás lehetőséget nyújt a betegellátás szakmai színvonalának korábbinál is magasabb szintre történő emelésére, a betegutak egyszerűsítésére és a szakmai felügyelet szigorítására. A Klinikai Központ vezetőségének kiemelt célja a betegirányítás és betegtájékoztatás rendjének megújítása, az egészségügyi ellátórendszerhez való hozzáférés megkönnyítése és a betegelégedettség növelése érdekében – fejtette ki Szabó Zoltán professzor, a Klinikai Központ elnöke.

Az új helyszínen hétfőtől csütörtökig 7 és 18 óra között, pénteken 13 óráig várják a betegeket. November 1-től változik a rendelési rend, péntekenként 15 óráig lesz bőrgyógyászati szakrendelés a Klinikai Központ Bethlen utcai Járóbeteg Szakellátási Központjában.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában