Boldogságóra Program

2023.10.09. 11:09

Kilencvennyolc hajdú-bihari intézmény csatlakozott a Boldogságóra Programhoz

Haon.hu

A Jobb Veled a Világ Alapítvány 10 éve indította el a Boldogságóra Programot óvodák és általános iskolák számára, amely egy egész tanéven át tartó, érzelmi intelligenciát, erősségközpontú gondolkodást és önbizalmat fejlesztő élménypedagógiai programokat foglal magába. A 2023/2024-es tanévben szeptember 30-ig lehetett jelentkezni a programba, melyhez Hajdú-Bihar vármegyéből összesen 98 intézmény csatlakozott. A résztvevők hónapról hónapra egy-egy témát járnak körül, amely segíti és támogatja a gyerekeket a hétköznapi problémákkal való megküzdésben.

A Boldogságóra Program célja ugyanakkor nem az, hogy problémamentes életmodellt állítson a fiatalok elé, hanem hogy vezérfonalat adjon a résztvevőknek, hogy könnyebben nézzenek szembe a mindennapi kihívásokkal, képesek legyenek megbirkózni az eléjük kerülő problémákkal, valamint, hogy lehetőséget adjon a testi-lelki egészségük megtartásához szükséges szempontok felfedezésére és tudatosítására. 

A Boldogságóra Programhoz csatlakozó intézmények folyamatosan frissülő listája a www.boldogsagora.hu oldalon a következő linken érhető el: https://boldogsagora.hu/ovodak-es-iskolak/.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában