Átadó ünnepség

2023.10.02. 09:46

Huszonnégy kisgyermek veheti birtokba a berekböszörményi bölcsődét

Haon.hu

A beruházás csaknem 224 millió forint uniós támogatásból valósult meg

Forrás: hbmo.hu

Átadták a bölcsődét Berekböszörményben szeptember 29-én – tudatta az önkormányzat közlésében. Az ünnepségre meghívást kapott Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke is, aki nem tudott jelen lenni az eseményen, azonban néhány mondattal levélben üzent a megjelent ünneplőkhöz. Ebben gratulált a beruházáshoz és örömét fejezte ki, hogy nagy igény mutatkozott bölcsődére Berekböszörményben, hiszen ez azt jelzi, szeretnek itt élni az emberek, itt tervezik a jövőjüket. Mint írta, a vármegye önkormányzata is nagy hangsúlyt fektet a jövő nemzedékére, mutatja ezt az is, hogy „A hajdú hagyományok nyomában” projekt keretében számos, ingyenes gyerekprogramot biztosít vármegyeszerte. Berekböszörményben májusban gyereknapot szerveztek, júniusban pedig a Sokszínvirág Zenekarral látogattak el az óvodásokhoz.

Forrás: hbmo.hu

Az átadón elhangzott, a beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, csaknem 224 millió forint uniós támogatásból valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában