Hasznos témák

2023.09.08. 09:25

Közös találkozót szerveztek Hajdú-Bihar horgászvezezetői

Haon.hu

Számos előadást hallhattak a részvevők.

Forrás: Facebook / Hajdú-Horgász Debrecen

Megtartották a III. Horgászvezetők találkozóját csütörtökön. Erről a Hajdú-Horgász Debrecen számolt be a Facebook-oldalán. A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége szervezésében a Látóképi-Tófürdőn gyűltek össze a vármegye horgászvezetői, egyesületi elnökei.

Mint írják, a spiccbotos horgászatot követően Márkus Gábor szövetségi elnök köszöntötte a résztvevőket. Cserepes Norbert Ernő a szövetség ügyvezetője, napindító mondataiban az elmúlt időszakban elvégzett szövetségi munka mellett ismertette a helyszínt, bemutatta az eddig elkészült fejlesztéseket.

Kertész Attila, a szövetség halászati területért felelős munkatársa a vízvizsgálat fontosságáról és lehetőségeiről tartott bemutatót. Király Gergely halászati felügyelő a kötelező adatszolgáltatásokról, szabálysértési ügyekről, azok menetéről, illetve az új halőrök vizsgakötelezettségéről beszélt – olvasható a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában