Debreceni Egyetem

2023.09.11. 16:31

Új igazgató viszi tovább a Fül-Orr-Gégészeti Klinikát

Sztanó Balázs célja, hogy a jól működő szakterületek mellett új eljárásokat honosítson meg.

Haon.hu

Sztanó Balázs a megbízólevelét Szabó Zoltán professzortól, a Klinikai Központ elnökétől vette át

Forrás: unideb.hu

Szeptember elsejétől Sztanó Balázs vezeti a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikát. Az új igazgató elsősorban az onkológiai sebészet, a felső légúti szűkületek műtéti kezelése, illetve a beültethető hallásjavító eszközök alkalmazása terén szeretné fejleszteni a betegellátást – tájékoztatott az egyetem hírportálja.

Szakmai elismerés, óriási kihívás és egyben nagy lehetőség, hogy igazgatóként én vezethetem a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikát. Célom, hogy az intézményben hagyományosan jól működő szakterületek megtartása, fejlesztése mellett új eljárásokat, módszereket honosítsak meg

– fogalmazott kinevezése kapcsán Sztanó Balázs. 

Sztanó Balázs
Sztanó Balázs
Forrás: unideb.hu

A habilitált egyetemi docens 2002-ben szerezte meg orvosi diplomáját, azóta a Szegedi Tudományegyetemen dolgozott. A 45 éves szakember legfőbb érdeklődési területe a fej-nyaksebészeti onkológia, amelyet Debrecenben is még magasabb szintre szeretne emelni.  

Sztanó Balázs a megbízólevelét Szabó Zoltán professzortól, a Klinikai Központ elnökétől vette át az Elnöki Hivatalban rendezett augusztusi ünnepségen.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában