Augusztus 24. a határidő

2023.08.16. 07:46

Pár napig még bárki tehet javaslatokat a városi díjazottakra Debrecenben

Haon.hu

Augusztus 24-ig tehetők javaslatok a Debrecen Város Boncz László-, Csokonai-, Dóczy Gedeon-, Hajós Alfréd- és Hatvani-díjaival idén október 23-án elismerendők személyére, emlékeztetett közleményében a polgármesteri hivatal.

Rámutattak, a debreceni közgyűlés „Debrecen Város Boncz László-díját”, „Debrecen Város Csokonai-díját”, „Debrecen Város Dóczy Gedeon-díját”, „Debrecen Város Hajós Alfréd-díját”, „Debrecen Város Hatvani-díját” adományozza a város javát szolgáló kimagasló teljesítmény vagy huzamosabb időn át nyújtott kiemelkedő tevékenység, illetve életmű elismerésére.

A díjazott személyekre javaslatokat az e célra rendszeresített javaslattételi űrlapon lehet tenni, amely letölthető innen, vagy beszerezhető az Új Városháza portáján.

A javaslatokat  augusztus 24-ig beérkezően Debrecen Megyei Jogú Város polgármesteréhez címezve, Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kulturális Osztályára lehet benyújtani (elektronikusan: [email protected], papíralapon: 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.).

Az adományozásra javaslatot tehetnek a javaslattétel időpontjában debreceni lakóhellyel rendelkező természetes személyek, Debrecenben működő civil szervezetek, egyházak, gazdasági társaságok, tudományos intézetek, intézmények és az intézményekben működő közösségek vezetői.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában