Verseny

2023.08.11. 17:02

Nem lógatják a lábukat a Debreceni Egyetem dolgozói

Haon.hu

Forrás: Debreceni Egyetem

Nyáron is aktívak a Debreceni Egyetem dolgozói. Mint azt a közösségi oldalukon írják, ájabb szervezeti egységek csatlakoztak a DEAC szabadidősport szakosztálya által szervezett Debreceni Egyetem Dolgozói Mozgásprogram (DEDM) játékos megmérettetésébe. A mozgással töltött perceket egy regisztrációs felületen pontokra válthatják. A bejegyzett pontok alapján minden hónapban kiderül, mely szervezeti egységek munkatársai a legaktívabbak. Júliusban a kisebb, vagyis a száz fő alatti szervezeti egységek versenyét a Kancellária Jogi Igazgatósága nyerte, megelőzve az Oktatási Főigazgatóságot és a Tervezési és Kontrolling Igazgatóságot.

A száz fő feletti létszámú egységek versenyét pedig az előző évben is kiválóan teljesített Egyetemi és Nemzeti Könyvtár nyerte júliusban. A második helyen új dobogósként az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság (AKIT) végzett. Szintén először örülhettek érmes helyezésnek a versenyben a 2021 novemberében alakult Gasztroenterológiai Klinika dolgozói. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában