Közlekedés

2023.07.16. 18:16

Leszakadt felsővezeték miatt késésekre számíthatnak a debreceni utasok is – frissítve!

Tokajnál szünetel a vonatforgalom.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / MW-archív

Frissítés:

18.30-ra megjavították a leszakadt felsővezetéket Tokajnál, így ismét közlekednek a vonatok Rakamaz és Tarcal között. Nem kell átszállni pótlóbuszra. Fokozatosan csökkennek a késések, a menetrend éjszakáig helyreállhat a Nyíregyháza-Miskolc vonalszakaszon közlekedő vonatok menetrendje.

Korábban írtuk:

Tokajnál leszakadt a felsővezeték, emiatt itt szünetel a forgalom a helyreállításig - várhatóan 20 óráig. Rakamaz és Tarcal között 17 órától pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Nyíregyháza-Miskolc vonalszakaszon közlekedő vonatok esetében jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani, figyelmeztetett vasárnap délutáni közleményében a Mávinform.

Hozzátették: a Nyugati pályaudvarról – Debrecenen, Miskolcon át – a Keleti pályaudvarra tartó, Nyíregyházáról 17.26-kor elindult Tokaj InterCity (IC 658) helyett Nyíregyháza és Szerencs között közlekedik pótlóbusz. Az IC 45-50 perces késéssel közlekedik, ezért a buszok várhatóan 18:15 körül indulnak Nyíregyházáról.

A Miskolc felől a Nyugati pályaudvarra tartó IC566-os számú Tokaj InterCity utasait Szerencsen átszállítják a 18.16-kor továbbinduló személyvonatra (5116). Tarcal és Rakamaz között pótlóbusszal kell utazni. Rakamaztól a személyvonattal lehet eljutni Nyíregyházára. Onnan az IC szerelvényével - jelentős késéssel - lehet továbbutazni a Nyugati pályaudvar felé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában