Ponthatárok

2023.07.24. 16:47

Egyetemi ponthúzó party Debrecenben, ezúttal szokatlan helyszínen

Hamarosan kiderül, sikeres volt-e a felsőoktatási felvételi!

Ezúttal is izgalmakat tartogat az este (képünk a tavalyi ponthúzó eseményen készült)

Forrás: Illsztráció: Napló-Archív

Rendhagyó módon, új helyszínen szervez Pont iDE Partit a Debreceni Egyetem. Ezúttal nem a Campus Fesztiválon, mégis igazi fesztiválhangulatban várják a Teniszke Sport és Egyetemi Klubban a felvételi ponthatárok kihirdetése előtt a leendő egyetemistákat – közölte az unideb.hu.

Debrecenben korábban a Campus Fesztivál egyetemi programhelyszínén várhatták a jelentkezők a ponthatárok hivatalos kihirdetését, most azonban  a fesztivál és a ponthatárok kihirdetése között egy hét eltérés van. A Debreceni Egyetemen azonban fontosak a hagyományok, a felvételi pontok megjelenését kísérő bulit megszokták, megszerették a fiatalok, emiatt az intézmény úgy döntött: most sem marad el az izgalmas közösségi esemény.

A helyszín ezúttal a Debreceni Egyetem Dóczy utcai sportcampusán található Teniszke Sport és Egyetemi Klub lesz, ahol igazi fesztiválhangulatban izgulhatnak majd a résztvevők a ponthatárok kihirdetése előtt. Az eredményvárón Csont István, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke köszönti a résztvevőket, a leendő elsőéves egyetemistákat, valamint a rendezvényen részt vesz Körösparti Péter, a Debreceni Egyetem Hallgatói Kapcsolatok és Szolgálatások Központ Főigazgatója is.

A ponthatárok kihirdetése előtt két órával már buli várja majd az érkező fiatalokat, akik a DE saját márkás termékeit kapják ajándékba. A Pont iDE Partin is megjelenik az intézmény vadonatúj brandje, a Középiskolások Egyetemi Előkészítő Programja, a KEEP, amivel a továbbtanulás előtt állókat szólítja meg az intézmény.

A Pont iDE Parti július 26-án, szerdán 18 órakor kezdődik a Teniszke Sport és Egyetemi Klubban, a Debreceni Egyetem képzéseire vonatkozó ponthatárokat 20 órakor jelenítik meg a DEAC sportpályáján felállított led-falon. Az eredményváró buli a tervek szerint 23 óráig tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában