Gyászhír

2023.04.29. 12:06

Elhunyt a nyíradonyi szociális központ egyik kisgyermeknevelője

Az intézmény dolgozói fájó szívvel búcsúznak Erikától

Forrás: Nyíradonyi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ Facebook-oldala

Jászai Jánosné Erika, a Nyíradonyi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ munkatársa tragikus hirtelenséggel elhunyt – tudatta az intézmény pénteken Facebook-oldalán.

– Próbáljuk felfogni a felfoghatatlant, kérdéseket fogalmazunk meg magunkban, miért történt és miért pont vele történt ez a tragédia – írták.

Erika 2005. június 1-én kezdett dolgozni gondozónőként az intézmény bölcsődéjében. 1984. szeptember 1-től a nyíradonyi Napközi Otthonos Óvodában dolgozott óvónőként és 21 év után úgy gondolta, hogy a kisebb gyermekek nevelésében, gondozásában is megállná a helyét – olvasható a közlésben.

– Emlékszem rá, annak idején mikor megkeresett hogy szeretne a bölcsődében dolgozni, a személyével, kedvességével hamar meggyőzött bennünket, hogy jó szakemberre találtunk – idézték fel.

Kiemelték, példamértékű hozzáállásával, kiemelkedő szakmai munkájával, munkaszeretetével könnyen beilleszkedett, és a kollégák mellett a szülők és a kisgyermekek is hamar megszerették. Az elmúlt közel 18 évben mindig maximális odaadással, szeretettel óvta, gondozta, nevelte a rábízott több mint 100 bölcsis gyermeket.

Hozzátették, mostanra ő lett a „rangidős” a kisgyermeknevelők között, és tudását, tapasztalatait szívesen megosztotta a fiatalabb kezdő kisgyermeknevelőkkel. Úgy tervezte/tervezték, hogy ez év végén befejezi munkáját, mivel jövőre igénybe tudta volna venni a nők kedvezményes nyugdíját. Január 1-jén kezdte volna meg jól megérdemelt pihenőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában