Kistérségi Zenei Találkozó

2023.03.31. 18:27

Tégláson muzsikáltak a térség zenei tanszakos diákjai

Fekete Nóra, Fekete Sándor, és Fekete Anna muzsikáját is hallhatta a közönség

Forrás: iskola-archív

A téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola adott otthont a több mint egy évtizede működő Kistérségi Zenei Találkozónak a napokban. 

A rendezvényen idén a bocskaikerti Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, az Újfehértói Erkel Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kodály Zoltán tagintézménye, a hajdúhadházi Földi János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola voltak a vendégek. 

Tizenhárom éve, 2010-ben született meg a gondolat, hogy az iskola kistérségi találkozót szervezzen a környező települések iskoláinak zenei tanszakos tanulóival és tanáraival. Tuncsikné Fekete Kinga intézményegység-vezető portálunknak elmondta: a találkozón amellett, hogy sok tehetséges tanuló tudott bemutatkozni, lehetőség nyílt az intézmények és a szaktanárok közötti kapcsolatépítésre. 

KBÉ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában