Kitüntetés

2023.03.22. 14:47

Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át a Nyírerdő Zrt. osztályvezetője

Az Erdők Világnapja alkalmából rendezett kitüntetési ünnepséget az Agrárminisztérium kedden.

Péterné Beke Mária, a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. controlling osztályvezetője Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Farkas Sándor miniszterhelyettestől és Zambó Péter erdőkért felelős államtitkártól

Forrás: Vermes Tibor-archív

– Az erdő létezése nem magától értetődő. Az erdőgazdálkodók, vadgazdálkodók tudják a legjobban, hogy tudatosan kell törekednünk megőrzésükre, és tudatosan kell hasznosítanunk az erdők ökoszisztéma-szolgáltatásait. Ismerni és érteni kell az erdőt, ahogyan önök is teszik – jelentette ki Farkas Sándor, miniszterhelyettes az ünnepségen jelenlévő szakemberekhez címezve szavait.

A rendezvényen Péterné Beke Mária, a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. controlling osztályvezetője az erdőmérnöki és controlling területen nagy odaadással végzett irányító tevékenységéért Miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Farkas Sándor miniszterhelyettestől és Zambó Péter erdőkért felelős államtitkártól - olvasható a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. portálunkhoz eljuttatott közleményében. 

Péterné Beke Mária 1983-ban szerzett erdőmérnöki oklevelet az Erdészeti és Faipari Egyetem Erdőmérnöki Karán. Szakmai gyakorlatát a Nyírerdő Zrt. jogelődje, a Felsőtiszai Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság Nyíregyházi Erdészeténél teljesítette, majd a Központ erdőművelési osztályára került. 1993-tól műszaki titkári munkakörben ismerkedhetett meg az erdőgazdálkodás más területeivel. 1995-től dolgozik a controlling osztályon, aminek 2007 óta a vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában