Erről egyeztettek kedden

2023.03.28. 20:13

Hungarikum lesz a szoboszlói fürdő?

Forrás: Napló-archív

Hétfőn az alpolgármesterekkel egyeztetett Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere. A téma a múlt heti testületi ülésből adódó feladatok kiosztása volt, illetve az előttük álló időszak szervezési munkái: a húsvéti park előkészületei, a jótékonysági városbál szervezése, valamint további aktuális kérdések – minderről a városvezető számolt be Facebook-oldalán.

Kedd délelőtt polgármesteri hivatali vezetői megbeszélést tartottak, ahol szintén a múlt heti testületi ülés feladatainak átbeszélésén túl elindították dr. Morvai Gábor jegyző irányításával az áprilisi testületi ülés előkészítését.

Mint azt Czeglédi Gyula írta, délután tárgylásokat folytatott a Hungarikum Szövetség elnökével, Birinyi Józseffel, valamint ifj. Papp Lászlóval, a Papp László Ökölvívó Akadémia elnökével. A posztból kiderül:

a megbeszélés témája Hajdúszoboszló részvétele a Hungarikum Szövetség munkájában, valamint a Hungarospa hungarikummá minősítési folyamatának előkészítése volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában