Díjazás

2023.02.08. 16:43

Gyémánttal jutalmazták a színház költözésének videóját és a Debrecen Drive-ot

Összesen öt új gyémánttal lett fényesebb a Debrecen kis költségvetésű marketingötleteiből álló ékszer.

Nagy Kíra és Wessely Zsófia, a Csokonai Színház színművészei

Forrás: Kiss Annamarie

A tavalyi sikerek után ismét a Csokonai Színház és a DKV Zrt. képviselői állhattak büszkén a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Marketing Diamond Awards 2022 díjátadó gáláján. Előbbit kettő, utóbbit három kategóriában ismerték el a kis költségvetésű marketingötleteik okán a kreativitást és a hozzáadott értéket, munkát díjazva. Az érintettek szerdán a Csokonai Fórumban tájékoztattak a sikerekről.

Marketing Diamond sajtótájékoztató Debrecenben
Puskás István, Debrecen alpolgármestere
Forrás: Kiss Annamarie

– A debreceniek már megszokhatták, hogy a közösségi közlekedési eszközöket nemcsak utazásra használják, hanem információforrásként is – mondta Puskás István alpolgármester. Hozzátette: mostani elismerések jó megerősítések arra, hogy az általunk tapasztalt, a cíviseket szolgáló tevékenységek kívülről is értékesnek tekinthetők.

Marketing Diamond sajtótájékoztató Debrecenben
Tóth Szabolcs, a DKV Zrt. vezérigazgatója
Forrás: Kiss Annamarie

Tóth Szabolcstól, a DKV Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, hogy a Debrecen Drive-on való színvonalas megjelenést, azon belül a Minidrive-ot, a flottába helyezett 12 elektromos tömegközlekedési eszközt, azaz a Zöld Buszokat népszerűsítő kampányt, valamint az 1-es villamosvonal pályafelújításához kapcsolódó kommunikációt jutalmazták gyémánttal a megméretésen. Nagy Annamária kommunikációs vezető azt hangsúlyozta, jó csapat szükségeltetik az efféle sikerek eléréséhez.

Marketing Diamond sajtótájékoztató Debrecenben
Gyémántokat ér a debreceni kreativitás és összefogás
Forrás: Kiss Annamarie

A Csokonai Színház két kategóriában vehetett át díjat. A tavaly augusztusban megnyitott Csokonai Fórum márkaépítését, illetve a társulat új épületbe történő költözését megörökítő „Így költöztünk mi” című videóklipet díjazta a hazai marketingszakma legfontosabb szervezete.

Miklós Eszter kommunikációs és marketing vezető megosztotta, bár az új színház nyitását várakozás övezte, a covid utáni közönségépítés jócskán tartogatott kihívásokat. A szívmelengető és humorral teli videó ötlete Nagy Kíra és Wessely Zsófia színművészektől származik, akik szerették volna, ha nem múlik el nyomtalanul a társulat életében történelminek számító esemény, a költözés. A forgatás idején a város különböző pontjain „szétszórva” dolgozott a színház összes munkatársa, ez nehézségeket okozott a felvételek elkészítésében, de együtt megoldották. A művészek hálájukat efjezték ki minden résztvevőnek és kiemelték a videó készítésében oroszlánrészt vállaló Jóvér Csabát, Takács Benedeket, illetve a klipben látható koreográfiáért felelős, Katona Gábort. 

HaBe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában