150 gyerek látogatta meg

2022.12.04. 13:41

Óriási sláger volt a tanyasi Mikulás, még Debrecenből is mentek Nyíracsád mellé

Több mint 150 gyermek volt kíváncsi az asszonyrészi tanyasi szupermarketbe ellátogató Nagyszakállúra.

Kerezsi Gergő tesójával, Dorkával jött

Forrás: Kedves Zilahi Enikő

A Nyíracsádhoz tartozó Asszonyrész tanya egyetlen boltja bőséges árukészlettel és még bőségesebb ötletekkel csalogatja a vevőket, kicsiket és nagyokat egyaránt. Idén például a Mikulást is meghívta Madarné Dorogi Andrea üzletvezető, akinek öt évvel ezelőtt született meg a fejében a gyermekcsalogató játékos délután.

Az ötlet olyan sikert aratott, hogy ma már nemcsak a tanyáról és a faluból, de a szomszéd településekről, sőt még Debrecenből is érkeznek családok a tanyasi szupermarketbe, hogy a legapróbb családtagok találkozhassanak az „igazi” Mikulással.

A Nagyszakállú természetesen idén is ellátogatott Asszonyrészre. December 3-án egész délután fogadta a gyerekeket, akik közül az üzlet jóvoltából, és persze a szülők segítségével, senki sem távozott üres kézzel. Mikor ott jártunk, akkor is hosszan kígyózott a sor a Mikulásra várva. Voltak, akik bátran beültek az ölébe, mások inkább tisztes távolságból beszélgettek vele. A legvagányabb lurkók verset mondtak, és volt, aki énekkel kedveskedett az idén több mint 150 gyermekkel találkozó Mikulásnak.

Konyári Dominika, Alexandra és Gabika Nyíracsádról érkezett, csakúgy, mint Nagy Csenge és a Pető lányok. Kerezsi Gergő kishúgát, Dorkát bátorította, így még énekeltek is. A Küzmös család a pici Mirellával Vámospércsről érkezett. Ők először jártak Asszonyrészen, de egészen biztosra veszik, hogy jövőre is elhozzák kislányukat a tanyasi Mikuláshoz.

Kedves Zilahi Enikő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában