Megkérdeztük

2022.12.07. 11:39

Miért nem parkolhatnak ingyen a Fórumban a színházba járók?

Forrás: Illusztráció: MW-archív

Szerkesztőségünkhöz befutott egy olvasói levél, miszerint a debreceni Csokonai Fórum színháztermében oldalt többen hiányolták a korlátot, így a széksorokhoz nehezen tudtak felmenni, „csak” a falborításba tudtak kapaszkodni. Ennek járt a Haon utána, megkeresésünkre a teátrum úgy reagált: keresik a megoldást, egyeztetnek a megfelelő belsőépítészeti ötletekről, hogy biztonságosabbá tegyék a Latinovits Zoltán teremben a nézők közlekedését. Az olvasó a parkolás kapcsán pedig azt a kérdést vetette fel, miért kell a színházba járóknak az előadás befejeztével parkolójegyet fizetni a Csapó utcai bevásárlóközpont parkolójában? A kérdésünkre a Lorinvest Zrt. válaszolt, akik úgy fogalmaztak, Fórum Bevásárlóközpont Parkolóház üzemeltetése teljesen független a Csokonai Fórum működésétől, így nincs lehetőség kedvezményes vagy ingyenes parkolásra a színházba érkező vendégek számára. Hozzátették: 

A parkolóházban lévő parkolás valóban a legkényelmesebb a színházba érkezők számára, őrzött, biztonságos és a színházhoz legközelebb lévő megállási lehetőség. Épp ez az a szolgáltatás, amit az ott parkolóknak meg kell fizetni.

ND


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában