Katonaság

2022.12.27. 17:44

Elöljárói vizit a keleti határon

Forrás: Bocskai-dandár

Simon Attila vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának együttműködési helyettese és Kaszab Zoltán főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa látogatta meg december 27-én a keleti határszakaszon szolgálatot teljesítő katonákat - írja a bocskaidandar.hu.

A delegációt Farkas Sándor alezredes, a Magyar Honvédség Észak-Keleti Ideiglenes Alkalmi Kötelék parancsnoka fogadta, aki jelentést tett a katonai vezetők részére a kötelék feladatrendszeréről és a folyamatban lévő feladatokról, majd megtekintették a szolgálati és elhelyezési körülményeket.  

A vezérőrnagy a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetőinek nevében is megköszönte a katonák szolgálatát, akiknek egyúttal boldog új évet is kívánt. A parancsnok-helyettes ezt követően a beregsurányi határátkelőre látogatott, ahol a rendőrséggel közös feladatvégrehajtással kapcsolatban tájékozódott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában