Közbeszerzés

2022.12.01. 16:46

Bővítik a biharnagybajomi egészségházat

A csaknem 58 millió forint összértékű fejlesztés során a meglévő épületet energetikailag is korszerűsíteni kell.

Forrás: Illusztráció, MW-archív

A hajdúböszörményi TÖMB 2002 Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság valósíthatja meg Biharnagybajomban az egészségházat a meglévő épület átalakításával a Kossuth Lajos utca 3. szám alatt.

A csütörtöki Közbeszerzési Értesítő szerint Biharnagybajom Községi Önkormányzat a jelenlegi egészségház–szolgálati lakás rendeltetésű épületet tervezi pályázati forrásból felújítani, melynek keretében a szolgálati lakás funkció megszüntetésével egy megfelelő alapterületű orvosi rendelő egységet kíván létrehozni az orvosi alapellátás biztosítására. A meglévő tárgyi épület földszintes kialakítású, hagyományos tömörtégla falazott szerkezettel készült, egyszerű nyeregtetős fedésű tetőszerkezettel, síkpala héjalással.

A csaknem 58 millió forint összértékű jelen fejlesztés során a meglévő tárgyi épületet energetikailag is korszerűsíteni kell, a külső határoló szerkezetek hőszigetelésével és a nyílászárók cseréjével. Az épület hőellátására – a meglévő avult, rossz hatásfokú gázkazán helyett – egy új kondenzációs kazánt helyeznek el. Az ingatlanon belül, a tárgyi épületet ellátó, meglévő teljes gépészeti rendszert lebontják, illetve visszabontjákaz előkertben meglévő közmű bekötésekig, majd innen teljesen új hálózatok kiépítése tervezett.

A teljes kiírás a csütörtöki Közbeszerzési Értesítőben tekinthető meg.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában