Ki érti?

2022.11.01. 18:33

Derült égből bicikli: újabb rejtélyes eset látott napvilágot Debrecenben

Egy kert végében tűnt fel a kerékpár, amelynek történetére rendkívül kíváncsiak vagyunk.

Fotó: Facebook / Debrecenben Hallottam

Legutóbb október elején számoltunk be egy rejtélyes, utcán hátrahagyott tárgyról, akkor a Debrecenben Hallottam Facebook-csoport egyik tagja egy magányos kerekesszéket fotózott le a Károlyi Mihály utcában. Sok kérdés felvetődött, többek között az is, vajon hogyan és miért távozott a helyszínről az eszköz tulajdonosa? 

Hasonló dilemma üti fel a fejét az olvasóban a csoport egyik közelmúltbeli bejegyzése láttán, amelyben egy kerékpár látható. A mellékelt megjegyzés szerint a posztoló a kertjébe dobva talált rá a közlekedési eszközre, amelyet tulajdonosa bizonyítás ellenében visszakaphat. 

A kommentszekcióban természetesen ismét elszabadult a felhasználók fantáziája, egyikük szerint még a 2019-es Campusról maradhatott hátra a gazdátlan bicikli. Olyan is akadt, aki két liter vegyest ajánlott fel bizonyításképpen, és az ülést grátiszban kínálja a becsületes megtalálónak. Egy harmadik csoporttag arra tett javaslatot, miképp nyerjen igazolást a jogos birtokos személye. Mint írja, a jelentkező prezentálja, hogyan ugrotta át a kerítést, és ehhez mennyit kell innia. Egy élelmes hozzászóló pedig arra buzdít, hogy hozzá is lehet bedobálni dolgokat: pénzzel teli bőröndöket, milla fölötti bicókat, Ferrarikat, Koenigseggeket...

Köszönjük az újabb derűs perceket a leleményes kommentelőknek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában