Nemes felajánlás

2022.09.30. 12:27

Vitaminadományok a rászoruló családoknak

Megújult a debreceni gyógyszerészcsalád Csapó utcai patikája.

A péntek délelőtti ünnepség résztvevői a Csapó utcai gyógyszertárban

Forrás: Bekecs Sándor

Ünnepélyes megnyitóját tartották pénteken a Csapó utcai, felújított és megújult Arany Oroszlán Gyógyszertárnak, mely a Kulcs Patikák tagjaként mintegy 2 millió forint értékben adományozott 3300 doboz vitamint a Debreceni Karitatív Testületnek.

Papp László polgármester az újranyitási, adományozási alkalmon
Forrás: Bekecs Sándor

Papp László polgármester a köszöntőjében kiemelte: a nagy múlttal rendelkező, debreceni gyógyszerészcsalád nagyon fontos támogatója a város azon kezdeményezéseinek, amelyeknek a rászorultak megsegítése, támogatása a céljuk. – A város egyre inkább nemzetközivé válik, a szolgáltatások színvonalának emelése, növelése kulcskérdés számunkra, s ennek szellemében angol nyelvű kiszolgálás is elérhető a gyógyszertárban – mutatott rá a városvezető.

A szalagátvágás örömteli pillanata
Forrás: Bekecs Sándor

– A fejlődés és az új elvárások teljesítése érdekében csatlakoztunk a Kulcs Quality Patika Programhoz, melynek eredményeként egy új üzleti modellre váltottunk, és kibővített szolgáltatással várjuk a vásárlóinkat – ismertette Bárd Dávid, a családi vállalkozás tulajdonosa, vezető gyógyszerésze. Ugyanakkor Kőhalmi Ákos, a Kulcs Patikák alapítója, vezérigazgatója elmondta: a Quality Patika Programjuk egy új üzleti metodika, melyben mindig megújuló innovatív megoldások alkalmazásával szolgálják ki a gyógyulni vágyókat.

BS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában