Elismerés

2022.09.23. 14:12

A Pénzügyminisztériumtól kapott díjat egy debreceni egyetemista

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatója nyerte el a Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díjat. Gyulai Ágnes Varga Mihály pénzügyminisztertől vette át az elismerését Budapesten.

Forrás: hirek.unideb.hu

Gyulai Ágnes, a Gazdaságtudományi Kar pénzügy és számvitel szak alapképzésének harmadéves hallgatója a Pénzügyi tudatosság fejlesztéséért pilot-programban elért eredményével érdemelte ki az elismerést.

A kísérleti projektben a hallgatók Becsky-Nagy Patrícia, a GTK Pénzügyi Tanszék tanszékvezetője irányításával középiskolai tananyagokat fejlesztenek, amelyeket a debreceni és Debrecen környéki intézményekben az elmúlt tanévben 54 tanóra keretében oktattak is.

A Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díjat idén harmadik alkalommal adták át, és immár második alkalommal vehette át a Debreceni Egyetem hallgatója. Tavaly Póta Cserne Panka kapta a minisztériumi elismerést, aki ugyancsak a Gazdaságtudományi Kar hallgatója – írja a hirek.unideb.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában