Szavazzon rájuk!

2022.07.18. 14:44

Debreceni középületek versenyeznek az Év háza díjért

Újabb két hajdú-bihari épület van versenyben az építészszakma által elismert Év Háza pályázat győztes címéért, melyet ezúttal középület kategóriában rendeztek meg. 

Az egyik nevező a Kishegyesi úton található Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona, amely Kállay Ferenc, Nagy Béla és Fodor Dániel építészek munkáját dicséri.

Forrás: Facebook / Év háza pályázat

A közönségszavazatokat várja a szintén debreceni, a Kishegyesi útból nyíló Nádsíp utcai Fészek Református Óvoda is, melynek tervezéséhez a fent említett szakemberek mellett Biró Béla is csatlakozott.

Forrás: Facebook / Év háza pályázat

Az Év Háza pályázat Facebook-oldalán július 22-éig lehet leadni a voksokat, mindössze egy kedveléssel hozzájárulhatnak megyénk győzelméhez.

Családi és kis társasház kategóriában július 11-én zárult a verseny, melyen alig néhány szavazattal lemaradva második helyet ért el Kőszeghy Flóra tervezése, egy újragondolt debreceni cívisház. Az építésszel készített interjúnk hamarosan olvasható a Haonon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában