Elismerés

2022.06.09. 17:39

Hajdúszoboszlói diákokat és tanárokat díjaztak

Kiváló teljesítményt nyújtottak.

Forrás: Czeglédi Gyula Facebook-oldala

Hajdúszoboszlón, a BSZC Bocskai István Szakképző Iskola aulájában rendezték meg a BSZC csillagai elnevezésű rendezvény, melynek célja, hogy a tanév során kimagasló eredményt elérő tanulókat és felkészítő tanáraikat az intézmény vezetése elismerésben részesítse. Az ünnepi eseményen részt vett és felszólalt Bodó Sándor országgyűlési képviselők, aki felidézte a pedagóguskar év végi sűrű teendőit, és rávilágított arra is, mennyire fontos a kor követelményeinek megfelelő képzés, és azon keresztül a korszerű tudás megszerzése, melyet a nagybetűs életben a tanulók jól tudnak kamatoztatni – tudatta csütörtöki posztjában Czeglédi Gyula.

Forrás: Czeglédi Gyula Facebook-oldala

– Magam a közelgő pedagógusnap alkalmából megköszöntem a pedagógusok munkáját és kiemeltem, hogy mennyire fontos a jövő generációjának szóló modern oktatás. A fiataloknak felvillantottam azt a lehetőséget, hogy korszerű ismeretekkel biztos megélhetéshez juthatnak városunkban. A jövőben esély van arra, hogy a munkaidő rövidüljön, és a több szabadidővel szebb és boldogabb életet éljenek – írta a városvezető.

Forrás: Czeglédi Gyula Facebook-oldala

Harsányi István igazgató köszöntője mellett Pelyhéné Bartha Irén főigazgató ünnepi beszédét hallhatták az egybegyűltek. Ezt követően átadták az elismeréseket a diákok és a felkészítő tanárok részére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában