Oktatás

2022.06.06. 08:14

Hajdúböszörményi pedagógusokat díjaztak

Németi Tibor pedagógus a közelmúltban vehette át a Testnevelési Főiskola aranydiplomáját, valamint „Magyarország legeredményesebb általános iskolai testnevelő tanára”, kiemelt kategóriában elismerés is dicséri munkáját. Mindezen elismeréseken túl a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete is aranyérem kitüntetésben részesítette a testnevelésben és diáksportban végzett kimagasló munkásságáért, olvasható Hajdúböszörmény hivatalos Facebook-oldalán. Korábban a Zeleméry László Általános Iskola megkapta a „Magyarország legeredményesebb kisiskolája” elismerést, ami többek között szintén Németi Tibor, illetve Juhászné Ficzek Erika és Juhász László tevékenységének köszönhető.

Kiss Antal - aki immáron 30 éve vezeti az Eötvös József Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát - a napokban kapta meg az oktatási miniszter által adományozható Németh László-díjat. Kiss Antal kiváló oktató-nevelő szakmai munkáján túl aktív tagja a városi sportéletnek is és már a második ciklusban segíti az önkormányzat munkáját a Pénzügyi, Ellenőrző és Mezőgazdasági Bizottság tagjaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában