Tortával ünnepeltek

2022.05.29. 18:26

Több mint két év után landolt újra müncheni járat Debrecenben

A világon bárhová eljuthatunk egy átszállással.

Forrás: Kiss Annamarie

Több mint két év után újra landolt Debrecenben a Lufthansa légitársaság Münchenből érkező közvetlen járata vasárnap délután.

Az eseményt kísérő sajtótájékoztatón Kovács Ádám, a Debreceni Polgármesteri Kabinetiroda vezetője örömét fejezte ki, hogy 2016-ban a világcég fantáziát látott a városban és a müncheni járat beindításával jelentősen növelte Debrecen nemzetközi tőkemozgó képességét. Hiszen – ahogy fogalmazott – a regionális repülőtereknek kiemelt gazdaságfejlesztő hatása van. Hozzátette, a müncheni repülőtér kapacitásának köszönhetően a debreceniek egyetlen átszállással gyakorlatilag a világ bármelyik pontjára eljuthatnak.

Balról: Vajda János, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője, Kovács Ádám kabinetvezető és Antal Gábor, a Lufthansa magyarországi képviselője | Forrás: Kiss Annamarie

A Lufthansa repülőgépei heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap másfél óra alatt teszik meg a utat Németország és Magyarország között azonnali visszaindulással.

Forrás: Kiss Annamarie

HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában