Ez ám a csapatépítés!

2022.05.17. 19:00

Irigylésre méltó munkanap vár az egyetem dolgozóira

A Dolgozói DErbit két év után rendezik meg újra.

Egész napos programkavalkád várja a Debreceni Egyetem munkatársait és családtagjaikat június 10-én, pénteken a Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony környékén. 

A Debreceni Egyetem dolgozói létszáma megközelíti a tízezret, de a különböző telephelyeken található egyetemi campusok munkatársai gyakran csupán telefonon keresztül, vagy a közös levelezésből ismerik egymást. A Dolgozói DErbi lehetőséget teremt arra, hogy a tartalmas, változatos programoknak köszönhető kikapcsolódás mellett személyesen is találkozhassanak – olvasható a hirek.unideb.hu-n.

Azok a dolgozók, akik regisztrálnak a DErbi-re, mentesülnek a munkavégzés alól, ugyanakkor az egyetem működése ezen a napon is biztosított.

Június 10-én, pénteken 10-22 óra között számtalan különböző program várja az egyetem munkatársait, többek között lovaglás, kutyás bemutató, aszfaltrajz-verseny, falmászás, arc- és hennafestés és borkóstolás is szerepel a kínálatban. Újdonság lesz a honvédség harcászati- és fegyverbemutatója, és még a Tűzoltóság is kivonul a rendezvényre, de természetesen nem tüzet oltani. Pedig tűz lesz, hiszen 100 bogrács alatt lobognak majd a fahasábok, és készülnek a finomabbnál finomabb ételek a DElikát főzőversenyen, amelyen a kóstolást követően a Budai Péter sztárséf vezette zsűri hirdet majd győztest.

A programok nagy része előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvénytérre belépéskor pedig az UniPass kártya felmutatásával mindenki karszalagot kap, amely egy díjmentes étkezést – hot-dog és ásványvíz – is  magába foglal.

Az egész napos rendezvényt a Nyughatatlan zenekar jóvoltából koncert, retró parti és jelmezverseny zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában