Ajánlatot vártak

2022.04.12. 10:55

Még berendezés nélkül a Debreceni Német Általános Iskola

Sikertelenül zárult a debreceni német iskola eszközbeszerzésére indított közbeszerzési eljárás, mert egyetlen ajánlat sem érkezett – derül ki az április 7-ei Közbeszerzési Értesítőből.

Forrás: Napló-archív

Mint korábban írtuk, a szeptemberben induló német iskola eszközeinek beszerzésére várta az ajánlatokat a cívisváros önkormányzata.

 

Az intézmény működéséhez szükséges összesen 563 darab berendezési tárgy megvásárlása a cél. A tantermek mellett az irodák, az öltözők és a kiszolgálóhelyiségek bútoraival, többek közt asztalokkal, székekkel, kanapékkal, öltözőpadokkal, táblákkal, továbbá fogasokkal, tükrökkel, babzsákfotelekkel, orvosi vizsgálóággyal, valamint egy színpaddal is fel kívánják szerelni az iskolát.

 

2022. szeptember elsején, az első évben egyelőre egy osztállyal kezdi meg az oktatást a Debreceni Német Általános Iskola. A később négyosztályos, két tannyelvű iskolába német és magyar gyerekeket is várnak. Az intézmény német külföldi iskola státusszal rendelkezik, így az általa kiállított bizonyítványokat Németországban is elismerik.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában