A beruházás saját forrásból valósul meg

2022.03.31. 11:37

Új kutat fúrnak a hajdúdorogi strandon

Már dolgoznak a szakemberek.

Forrás: Horváth Zoltán Facebook-oldala

A napokban kezdetét veszi a hajdúdorogi strand hidegvizes kútjának fúrása. Horváth Zoltán polgármester március 31-i Facebook-posztja szerint a tavalyi szezon utolsó harmadában a meglévő kút működésénél a GAMESZ munkatársai úgynevezett homokolást tapasztaltak. Szakértők bevonásával megállapították, hogy élettartamának végéhez ért, így a fürdő zavartalan működéséhez új kút kialakítása szükséges, melynek összköltsége mintegy 40 millió forint, melyet a város saját forrásból finanszíroz.

Forrás: Horváth Zoltán Facebook-oldala

– Az elmúlt időszakban erőn felüli összegeket költöttünk és rengeteg energiát fordítottunk a gyógyfürdőre. Tesszük ezt annak reményében, hogy a közeljövőben a nagyobb ívű beruházási elképzeléseinkhez is tudunk megfelelő külső anyagi forrást társítani, hiszen kiváló adottságaink vannak e téren is, melyeknek az elmúlt évtizedekben nem sikerült érvényt szerezni, de a megkezdett úton való továbbhaladás kiváló lehetőségeket tartogat számunkra a fejlesztések terén – írta a városvezető.

Forrás: Horváth Zoltán Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában