Egy kis programozás

2022.02.23. 14:00

Ingyenes informatikai felkészítés Debrecenben

A képzések tananyagát az érettségi követelményei alapján állították össze.

Idén tavasszal is ingyenes képzésekkel várja a továbbtanulás előtt álló középiskolásokat a Debreceni Egyetem Informatikai Kara; a programozó szakkör mellett márciustól közép- és emelt szintű érettségire felkészítő kurzusokat is indítanak – írja az Unideb.hu.– Kiemelt cél, hogy minél több fiatal ismerje meg és válassza az informatika kínálta karrierlehetőségeket. Éppen ezért próbáljuk korán felkelteni a középiskolások érdeklődését a téma iránt, ezt a célt szolgálják hagyományos tavaszi szakköreink. Sok visszajelzés érkezett, hogy a felvételi előtt álló diákok szívesen vennének részt olyan képzésben, amelyet a leendő felsőoktatási intézmény szervez, ezért is döntöttünk az elindítás mellett– mondta Hajdu András, az informatikai kar dékánja. Hozzátette, a képzések tananyagát az érettségi követelményei alapján állították össze, az emelt szintű felkészítőn kiemelt szerepet kapnak a programozási ismeretek.

 

Az alkalmakat péntek délutánonként tartják, jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével lehet. További részletek az Unideb.hu-n!

 

Borítókép: Márciusban kezdődik a felkészítő, Unideb.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában