Szorgos kamaszok

2022.02.14. 14:44

Hajdúnánási osztály nyert fesztiválbelépőt

Miskolcra utazhatnak az ötödikesek májusban.

Forrás: Kamaszfesztivál

A hajdúnánási Bocskai István általános iskola 5. e osztálya már biztosan ott lesz az idei miskolci Kamaszfesztiválon, ugyanis a tavalyi, tanév végi osztályátlagukon 0,86-ot sikerült javítaniuk a 2022-es első félévben. A jó hírről a hajdúnánási önkormányzat számolt be február 14-én, hozzátéve, az ötödikesek a „Magyarország Legszorgalmasabb Osztálya” címet nyerték el, így nyertek jogot a négynapos, május végi belépőre. Ráadásul a fesztiválon való részvétel étkezési- és szállásköltségeit a hajdúnánási önkormányzata biztosítja az osztály számára.

 

A Kamaszfesztiválon a diákok kötöttségektől mentesen, mégis biztonságos iskolai keretek között ismerkedhetnek az ország más településein tanuló diáktársaikkal, vehetnek részt neves civil szervezetek rendhagyó osztályfőnöki óráin egészségügyi, környezetvédelmi, önismereti, ártalom-prevenciós, pénzügyi ismereteket fejlesztő, pályaorientációs, kreatív és alkotó-foglalkozásokon. Ezek mellett népszerű fellépők is koncerteznek majd a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában