Kiírták a közbeszerzést

2022.02.14. 13:00

Eszközöket szereznének be a földesi piac fejlesztésére

Két részletben válna korszerűbbé a földesi vásártér.

Földes piacának fejlesztésére szerezne be mobil és kültéri eszközöket Földes önkormányzata – tájékoztatott pénteki számában a Közbeszerzési Értesítő. 


A felhívás szerint, a mobil eszközök közül 20 darab nyitóajtós tárolóasztalra és 2 darab beépített, sík üveges bemutatótérrel rendelkező hűtőpultra várják a legkedvezőbb ajánlatot. A beszerzés magában foglalja az eszközök helyszínre szállítását, a berendezések teljes körű telepítését, rendeltetésszerű használatra alkalmas módon történő üzembe helyezését. 


A második részben a kültéri eszközök listájában szerepel 10 darab kültéri pad, 5 darab kültéri asztal, 2 darab, legalább 10 férőhelyes spirális kerékpártámasz, 1 darab állókút, 8 darab hulladékgyűjtő, melyek közül 2 darab szelektív, valamint 1 darab üveges vitrin hirdetőtábla. 


Az eszközök beszerzésére a majdani vállalkozónak 6 hónap áll majd rendelkezésére a szerződés megkötésétől. Az ajánlatokat február 24-ig várja az önkormányzat.

 

HBN 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában