Napirenden

2022.02.25. 16:50

Célegyenesben az egyetemi büdzsé elfogadása

Ülésezett a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriuma.

Forrás: Unideb.hu

Többek között az alapítványt érintő működési szabályzatok, valamint az egyetem alapító okiratának módosításait is jóváhagyták a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának tagjai február 25-i ülésükön – írja az Unideb.hu. Mint írják, a testület tagjai összesen 14 napirendi pontot tárgyaltak. Így egyebek mellett jóváhagyták a Debreceni Egyetem szenátusa elé terjesztendő 2022-es költségvetés-tervezetet, de a számviteli szabályzat módosításáról, a beszerzési és a közbeszerzési szabályzatról, valamint stratégiai kérdésekről tárgyaltak. 

 

A kuratórium tagjai a Debreceni Egyetem szenátusa által január 27-én elfogadott nemzetközi szerződésekről szintén tájékozódtak, emellett az intézmény szervezeti és működési szabályzatának 10. számú mellékletének, valamint az egyetem organogramjának módosítását is elfogadta a testület. 

 

Az ülésen az alapítvány kuratóriumának tagjai és titkára mellett jelen voltak az alapítvány felügyelőbizottságának tagjai, vagyonellenőre és a könyvvizsgálója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában