Eredményes közbeszerzés

2022.01.12. 13:18

Kondiparkot is kialakítanak Tiszacsegén

Infrastrukturális sportfejlesztések indulnak a helyi általános iskolában.

Új sporteszközökkel és szabadtéri kondiparkkal bővülhet a Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola. A Közbeszerzési Értesítő szerdai számában közzétettek szerint előbbire egy budapesti, utóbbira pedig egy debreceni vállalkozás adta a legkedvezőbb ajánlatot.

 

Az ajánlatkérő a fenntartó Hajdúböszörményi Tankerületi Központ volt. A felhívás első része különböző sporteszközök beszerzését és szállítását tartalmazta. A nyertes vállalkozónak a szerződés hatálybalépést követő két hónapon belül kell teljesítenie többek között tornaeszközök, labdák, kapuk, kosárlabda palánkok, hálók és öltözői padok leszállítását és üzembe helyezését. A kiírás külön rögzítette, hogy minden eszköznek újnak kell lennie.

 

A második részben egy szabadtéri kondipark kialakítása a feladata a debreceni vállalkozásnak. A felhívás harmadik része pedig – amely egy birkózószőnyeg beszerzésére vonatkozott - eredménytelenül zárult. A sporteszközök értéke közel nettó 8 és fél millió forint, míg a kondipark kialakításának költsége nettó 5 millió 700 ezer forint.


HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában