Verseny

2022.01.03. 13:55

Arany minősítést ért a fiatal hajdúböszörményi tehetség

Köszörüs Sára hangjával elbűvölte a zsűrit.

Forrás: Szabadhajdú

A Magyarországon rangos, nemzetközi komolyzenei versenynek tekintett „VI. Danubia Talents Nemzetközi Zenei Verseny ONLINE 2021.” versenyben a „középiskolai és zeneiskolai hallgatók” kategóriájában a 14 éves Köszörüs Sára arany minősítést ért el – közölte az ifjú tehetség édesapja. Sára tavasszal – e szervezet egy másik kiírásában – több, debreceni zeneművészetis egyetemistával együtt ért el dobogós helyezést. Ahhoz képest a 14 éves általános iskolás lány most 5 pontot lépett előre, azaz 95 pontot kapott a nemzetközi zsűritől.

2021. december 20-án érkezett a FIESTALONIA – Online International Contest „The song” elnevezésű versenyének eredménye is, ahol szintén 95 pontot adott egy másik nemzetközi zsűri. Ez is arany minősítés, komolyzenei területen. Sára legközelebbi feladatai között a középiskolai felvételi szerepel. Szíve egyrészt Debrecen kiváló zeneiskolájához húzza, másrészt a színpad másik előiskolájához, az Ady-gimnáziumhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában