Játékra fel!

2021.12.09. 08:46

Napló-előfizetése ezúttal milliókat érhet!

Indul a Gyűjtse a milliókat! című nyereményjátékunk az előfizetőink részére.

Azoknak az olvasóinknak, akik nyerni szeretnének, nincs más dolguk, mint figyelniük a napilapunkat. Tudniillik, a december 10-i újságban jelenik meg a játékszelvény, amelyre szorgalmasan gyűjthetik a milliós kuponokat. 
Hűséges előfizetőink számára indítjuk el a Gyűjtse a milliókat! nyereményjátékunkat, amelyen a fődíj ötmillió forint. További értékes nyeremények: 5 darab 1 millió forint, 25 darab 100 ezer forint értékű vásárlási utalvány és huszonöt darab wellnesshétvége. 

 


A játékkal előfizetőinknek szeretnénk megköszönni, hálánkat kifejezni, hogy nap mint nap a lapunkkal kezdik a reggelt. Amennyiben rendelkeznek érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − előfizetéssel, akkor ne habozzanak, játsszanak, hogy megnyerjék értékes nyereményeink egyikét! 
 

A játék pontos menete 


Fontos tudni, hogy a december 10-i lapszámban mindenképpen érdemes keresni a játékszelvényt. Ugyanis december 11-től tizenhárom héten keresztül, tizenháromszor jelenik meg milliós kupon, amelyeket a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani, összesen öt darabot. Az esélyeket duplázni is lehet! Figyeljék a napilapot, mert játékszelvényből és milliós kuponból is több megjelenés lesz. Tehát duplán pályázhatnak a játékra, ha megtalálják az összes megjelenő játékszelvényből a kettőt, valamint a kuponokból legalább a 2-szer 5 darabot. A játékszelvényt a felragasztott milliós kuponokkal 2022. március 14-ig kell beküldeni a 3501 Miskolc, Pf. 178 címre. A borítékra, kérjük, írják rá: Gyűjtse a milliókat! 


Amennyiben Ön még nem előfizetője a lapunknak, akkor érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nem késő, hogy Ön nyerje meg értékes nyereményeink valamelyikét! A sorsolást 2022. március 29-én 10 órakor tartjuk Veszprémben, közjegyző jelenlétében. A részletes játékszabályzat a mediaworks.hu/jatekszabalyzat oldalon olvasható. 

 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában