kiírták a közbeszerzést

2021.11.15. 07:30

Kézilabda-munkacsarnok épül Pallagon

A nettó 1,1 milliárd forintos keretből százötven ülőhelyes nézőtér is lesz.

20210602 Debrecen fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló DVSC SCHAEFFLER - Győri Audi ETO KC NBI női kézilabda mérkőzés. képen: CSERNYÁNSZKI LILIÁNA #25

Fotó: KOVÁCS PÉTER

Mint az a november 11-i Közbeszerzési Értesítőben olvasható, a hajdúszoboszlói Magyar Mélyépítő Kft. végzi az új kézilabda-munkacsarnok építését nettó 1 milliárd 124 millió forintért. Pallagon, a Zsálya köz 4. szám alatt egy 1700 négyzetméteres épületet alakítanak ki. A tornaterem küzdőterének mérete 23-szor 44 méter lesz, amit ezer négyzetméteren borít sportpadló. Lesz egy 75 négyzetméteres helyiség, mely bemelegítőként és konditeremként szolgál majd. A kézilabda-munkacsarnok egy 7,55 méter szabad belmagasságú küzdő részből, 150 ülőhelyes nézőtérből és az ezekhez tartozó földszintes kiszolgáló blokkból fog állni. Az intézményben lesz elsősegélynyújtó helyiség, több öltöző és toalett, valamint zuhanyzó is. A munkáról szóló vállalkozási szerződést november 8-án írták alá. A nyertesnek ötszáz napja lesz a csarnok megépítésére.

FR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában