térképpel

2021.10.22. 19:18

Ideiglenesen megszüntetnek egy zebrát a Bethlen utcán

Újabb munkaterületen folytatódik a Bethlen utca és az Egyetem sugárút kapacitásnövelő beavatkozása.

Négysávosítás előtt a Bethlen utca

Fotó: Napló-archív

Ebben az ütemben a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca csomópontjától a Bethlen utca – Mester utca – Hunyadi utca csomópontjáig a páros oldalban történik a munkavégzés az útpályaszerkezet szélesítésével, a szükséges közműrekonstrukciós munkálatokkal együtt, olvasható a Debrecen.hu-n.

Az építési munkálatokkal érintett szakaszon a Bethlen utca páratlan oldalában megtiltják a parkolást, ezzel biztosítva a kétirányú forgalmat. Az érintett sávok lezárása miatt az Egyetem sugárút felől a belváros irányába közlekedők részére egy sávon biztosítják a balra, a jobbra és az egyenes haladás lehetőségét. A szabálytalanul parkoló gépjárműveket elszállítják.

A kivitelezési munkák ideje alatt a Bethlen utca és a Thaly Kálmán utca kereszteződésben lévő gyalogátkelőhely ideiglenesen megszűnik. A Honvéd utcai és a Hunyadi utca csomópontjában a gyalogosok számára az átkelés továbbra is biztosított.

Az említett munkálatok október 25-én kezdődnek, és az időjárási viszonyok függvényében várhatóan 2021 decemberének közepére fejeződnek be. Ezt követően a lezárt sávot visszakapják a közlekedők.

Forrás: Debrecen.hu

Az arra járóktól kérik, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett jelzéseknek, az ideiglenes forgalmi rendnek megfelelően közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában