összefogás

2021.10.29. 20:01

Befőzőautomatákat ajándékoztak pénteken a Debreceni Karitatív Testület társszervezeteinek

Debreceni szervezetek vehették át a jótékonysági felajánlásokat.

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége képviselői országos jótékonysági akció keretében befőzőautomatákat ajándékoztak pénteken a Debreceni Karitatív Testület társ­szervezeteinek, a Halápon a gyermekekért, az EU-Roma, a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületnek és a Dorkász Szolgálat Alapítványnak. A kedvezményezettek nevében a Debreceni Karitatív Testület elnöke, Rózsahegyiné Juhász Éva mondott köszönetet. Az eseményen részt vett Pósán László országgyűlési képviselő is, aki az akció kapcsán kiemelte: – Fontos adományokat adtunk át ma, debreceni civil szervezetek és a Debreceni Karitatív Testület számára egy összefogás keretében, ami kiemelten fontos ügy, hiszen elsődleges fel­adatunk, hogy a testület és a civilek támogatásán keresztül segítsük az általuk képviselt közösségeket és azok céljait.

Fotó: Molnár Péter

A CÖF-CÖKA és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége magántámogatóinak jóvoltából a nagy érdeklődésre való tekintettel országosan végzik a házi konzerváló automaták ingyenes kitelepítését, így adva eszközt a családi vállalkozások kiszélesítéséhez, kisközösségek, civil szervezetek fenntarthatóságának növeléséhez, adott esetben esetleges másodlagos bevételi forrást teremtve ez utóbbi két célcsoport számára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában