gyűjtik az aláírást

2021.09.07. 15:02

Halász János: Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból!

Országszerte zajlik Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtés.

Debrecenben is újra felállította standját a Fidesz helyi szervezete a Dósa nádor téren, ahová kedd délután Halász János, a Fidesz frakciószóvivője is ellátogatott.

– Jól emlékszünk arra, hogy Gyurcsányék álproblémának nevezték a migrációt, elmentek a déli határra, hogy átvágják a kerítést. És járnak Brüsszelbe, hogy besározzák Magyarországot. Jól emlékezhetünk arra, hogy Gyurcsány Ferenc szó szerint a következőt mondta: Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat – ez Gyurcsány véleménye – mondta Halász János. A frakciószóvivő Budapest főpolgármesteréről sem feledkezett meg, emlékeztetett egy korábbi megnyilvánulására.

– Karácsony Gergely pedig a 2018-as kampányban azt mondta, hogy a migránsokat nem használt lakásba telepítené majd. Sőt, nemrég Karácsony Gergely nyilatkozott egy német lapnak, ahol elmondta, hogy ők továbbra is bevándorláspártiak, csak Magyarországon ezzel nem lehet kampányolni – idézte a miniszterelnök-jelölt korábbi gondolatait a politikus. Így folytatta:

– Az a helyzet, hogy nem változtak semmit, ezért nagyon fontos, hogy üzenjük meg nekik újra: a magyarok nem kérnek a bevándorlásból! Emlékeztessük őket arra, hogy a magyarok egyszer már népszavazáson is elmondták, hogy az illegális migrációra nincs szükségük. Emlékeztessük őket a mostani Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció aláírásával erre, és üzenjük meg a baloldalnak újra, hogy Magyarország nem kér az illegális bevándorlásból! – mondta Halász János.

HBN

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/elindult-az-alairasok-gyujtese-a-megyeben-is-5613440/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában