Párthírek

2021.09.04. 08:44

Elindult az aláírások gyűjtése a megyében is

Lezárult a Debreceni Konzultáció, pénteken az aláírások gyűjtését kezdték meg a politikusok.

Fotó: M.J. / Fidesz Db.

Szeptember elsejétől petíciót indított a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! címmel, mely pénteken Hajdú-Bihar megyében is elindult.

Debrecenben Kósa Lajos és Pósán László országgyűlési képviselők gyűjtöttek aláírásokat aznap a Dósa nádor tér és a Csapó utca környékén. Kósa Lajos " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán megosztotta: „Mi, debreceniek nem engedhetjük, hogy olyan emberek kezébe kerüljön a hatalom, akik nem szeretik a városunkat. Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége a rombolásról szólt. Más városok mellett, Debrecennek sem sok babér termett a kormányzásának ideje alatt. Karácsony Gergely pedig a diákéveit Debrecenben töltötte, és ezt mondta szeretett városunkra emlékezve: „A városban nem éreztem igazán jól magam.”… „nem kedveltem Debrecent”. Vajon mire számíthatunk tőlük? Mire számíthat az ország, amikor megszorítások sorozatával válságot idéztek elő a gazdaságunkban és ellehetetlenítették a polgárok életét. Gondoljunk csak a rezsi növelésére, a bérek csökkentésére. Meg kell akadályozzuk, hogy ők vezessék az országunkat!” Meg kell akadályozzuk, hogy ők vezessék az országunkat! Tartsuk meg közösen a fejlődés útját, hogy gyermekeinknek legyen jövőjük ebben a városban! Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! – hangsúlyozta a politikus.

A támogató aláírásokat október 23-áig gyűjti a Fidesz.

HBN

Borítókép: Kósa Lajos (jobbra) hangsúlyozta, a fejlődés nem állhat meg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában