pontosság és figyelem

2021.06.15. 10:09

Hat óra alatt negyvennél is több pontyot fogtak a pródi horgászverseny győztesei

Elérkezett a pecázás szerelmeseinek ideje: egyre több megmérettetésen mutathatják meg, hogy nem felejtették el télen a horgászat csínját-bínját.

Büszkén vették át a legjobbaknak szánt érmeket | Fotó: Ábrám Dávid-archív

Ábrám Dávid a barátjával, Molnár Antallal a hétvégén részt vett a Sneci Horgász Egyesület nyári fenekezős versenyén – amely valójában egyfajta felkészülés volt számukra, ugyanis néhány hét múlva egy hazai nagy versenyen is indulnak, amelyen az ország legjobbjai mérhetik össze tudásukat. – Kisgyermekkorom óta horgászok, viszont komolyabban csak három éve. Már nemcsak szenvedélyről, hanem igazi sporttól van szó. Ezért is örülünk, hogy a pródi Bojlis-tavon ilyen szép eredményt érhettünk el: hat óra alatt több mint negyven pontyot fogtunk. Össztömegük 187 kilogrammnak felelt meg, ezzel sikerült megnyerni a szektorunkat – számolt be a szép eredményről a Naplónak Ábrám Dávid.

Büszkén vették át a legjobbaknak szánt érmeket | Fotó: Ábrám Dávid-archív

A versenyen harmincnyolc páros indult; a reggeli órákban sorsolták ki, hogy a csapatok melyik stéget foglalhatják el. A fiatalok ismerik a tavat, de mindenképpen kimagaslónak vélik az eredményüket, hiszen nagyon jó és felkészült horgászok voltak az ellenfelek.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában