tervek, munkálatok

2021.05.14. 10:28

Tovább szépülnek a csapókerti utak

Több fejlesztésre is számíthatnak a városrész lakói ebben az évben.

Több utcán járdát is javítanak (a kép a Verecke utcán készült) | Fotó: Szilágyi Edina-archív

A Keresszegi utcán már javában folynak az útépítési munkálatok, de több köztéri beruházás is várható a közeljövőben a Csapókertben.

Több utcán járdát is javítanak (a kép a Verecke utcán készült) | Fotó: Szilágyi Edina-archív

A Napló kérésére kedden a városrész önkormányzati képviselője, Szilágyi Edina elmondta: a helybéliek jelzései alapján azt tervezik, hogy a folyamatban lévő munkálatok után a Virág és a Kinizsi utcák nagy felületű aszfaltozása ebben az évben mindenképpen meg fog valósulni.

A politikus tájékoztatott arról is, hogy a Csapókert lakosságának kérésére több utcán járdát javítanak. A több mint 14 millió forintos fejlesztés már a hetekben elkezdődött. A legutóbbi beruházásoknak a Thury András, a Verecke és a Bálint pap utcán élők örülhetnek, ugyanis ezeken az utcákon nemrég fejeződtek be a munkálatok.

A városrészben megvalósítandó fejlesztéseket ismertető, márciusi sajtótájékoztatón Papp László polgármester kiemelte: 1,7 milliárd forint áll rendelkezésre az idei költségvetésből a lakossági kezdeményezésre megvalósuló útépítésekre, 25 utca fejlesztését indítják el idén, így a Csapókertben is igyekeznek a lakossági igényeket kielégíteni.

SZD

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában