közösségek hete

2021.05.19. 21:00

Szemétszedő akciót tartottak Nádudvaron, sokan csatlakoztak

Nem csupán összefogta, ki is vette részét a munkából a művelődési központ.

A művelődési központ tettre kész csapata | Fotó: művelődési ház

A közösség megtartóerejére, annak értékére hívja fel a figyelmet az immár ötödik alkalommal megrendezett Közösségek Hete elnevezésű megmozdulás Nádudvaron. A kisvárosban az Ady Endre Művelődési Központ és Városi Könyvtár koordinálta az önkéntes, május 10. és 16. között lezajlott közösségi szemétszedő akciót.

Példát mutatva, az intézmény dolgozói is seprűt, zsákot ragadtak, hogy az Ady teret tisztává varázsolják.

A művelődési központ tettre kész csapata | Fotó: Ady Endre Művelődési Központ és Városi Könyvtár

Számos követőjük is akadt ebben az egy hétben: a „Mindent a családért„ Nádudvari Nagycsaládosok Egyesülete, Maczik Erika polgármester, Bogdán Balázs és Pető József önkormányzati képviselő, a Kövy Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4. b osztálya, a helyi mazsorett csoportok, a város polgárőrei, valamint a Nádudvari Népi Kézműves Szakgimnázium és Kollégium pedagógusai és diákjai egyaránt tevékenyen részt vett a környezetszépítésben.

– Büszkék vagyunk rá, hogy mindig igényes és tiszta környezetben fogadhatjuk a hozzánk betérő, kulturális élményeket szerezni, művelődni, szórakozni vagy éppen kikapcsolódni vágyó látogatókat! Munkaközösségünk is igyekezett jó példát mutatni ezzel az akcióval – mondta Tóthné Budaházi Judit, a művelődési központ igazgatója.

Marján László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában