tanulmányi verseny

2021.05.18. 11:12

Megyei és országos sikereket értek el a homorogi diákok

Az iskolai tanév végéhez közeledve az intézmények különböző módokon igyekeznek mérni tanítványaik ismereteit; többek között szívesen nevezik be őket versenyekre.

A Magyarhomorogi Szabó Pál Általános Iskola tanulói az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen vettek részt. A felmenő rendszerben megrendezett megyei vetélkedőn olyan jól szerepeltek, hogy országos szinten is próbára tehették tudásukat. Szabó Zalán 5. osztályos tanuló a megyei és az országos megmérettetésen is első helyezést ért el, de társai sem vallottak szégyent, szép eredményekkel zártak.

Az ötödik osztályos Győrffy Éva és Kerekes Réka egyaránt országos 5. helyezést ért el, a hatodik osztályos Temesvári Jázmin országos 13., míg a szintén hatodikos Kiss Ferenc országos 14. helyen végzett.

A tanulók szép eredménye az iskolában tanító Berdéné Takács Marianna tanárnő érdeme is, aki a verseny különböző fordulóira felkészítette tanítványait.

Vmirjáncki József

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában