tombola

2021.01.06. 18:31

Egy jó fényképpel kerékpárt nyerhetett

A szilveszteri táncmulatság tiltva volt, de a nádudvari művelődési központ piros biciklis tombolanyereménye idén is gazdára lelt.

Fotó: Marján László

Az Ady Endre Művelődési Központ és Városi Könyvtár teltházas szilveszteri bulijain megszokott volt, hogy az éjfélt követő tombolasorsolás fődíja egy piros bicikli volt. Most buli nem lehetett, de a nyereményjátéknak volt létjogosultsága az online térben, s sokan éltek is a lehetőséggel.

Szilágyi Annamária Delfy (jobbra) nyereményét Maczik Erika polgármestertől vehette át a művelődési központban | Fotó: Marján László

Az ismert okok miatt a 2020-as óévbúcsúztató buli elmaradt, de Tóthné Budaházi Judit igazgató szerette volna legalább a nyereményérzés örömét átmenteni, ezért egy nyereményjátékkal rukkoltak elő közösségi oldalukon: aki beküldi nekik egy korábbi „művházas” rendezvény fotóját, sorsoláson vesz részt, s a győztes gazdagabb lesz egy új kerékpárral.

Nos, a sorsolás Szilágyi Annamária Delfynek kedvezett, aki nagyon örült a díjnak, s meg is jegyezte a díjátadókor: „Apu, meg majd ügyesen üzembe helyezi!”, hiszen édesapja nem más, mint a Kossuth téri kerékpártároló sokak által ismert „Dagobertje”, azaz Szilágyi György.

A nyertesnek a beküldött fotó az egyik kedvence, hisz Líviusz fia két évvel ezelőtti találkozását örökíti meg a Mikulással.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában